.comment-link {margin-left:.6em;} MSN Alerts

zaterdag 9 september 2006

Verder nog vragen?

vragen staat vrij
De vorige keer schreef ik over online vragen stellen via o.m. Yahoo Answers. Maar de meeste mensen typen hun vraag gewoon in op Google. In mijn webstatistiekprogramma zie ik met welke vragen mensen via Google op Krossblog komen. Vandaag werd ik verrast door de zoekterm 'hidde is homo' - diep in de nacht door iemand ingetypt. Mocht zij/hij meelezen: ik kan/moet je gerust-/teleurstellen: Hidde is geen homo. Kijk, dat scheelt weer een misverstand.

vrienden maken
Om verdere hangende kwesties op te sporen heb ik de hele lijst met zoektermen maar eens doorgekeken. Opvallend hoog staat 'vrienden maken'. Deze arme zielen komen op het artikel 'Vrienden maken doe je zó'. Helaas voor hen gaat dit over feestjes in de reclamewereld. De diverse krossblogrecensies doen het leuk, met op 1 een verhaal over de obscure Smarige Skep en Beand Baas. Even vleiend als onterecht is dat 'kledingadvies' regelmatig terugkomt, en dat Krossblog de tweede treffer is met de zoekopdracht 'wordt schandalig rijk'. Opmerkelijke zoektermen zijn o.m. 'kabouter + fiets', 'in je blote kont lopen' en 'ananas+ vrouwen'.

nuttig
Naast deze nuttige functie van vraagbaak blijkt dat Krossbloglezers hier de voortgang van ons vloerincident volgen. Voor hen hiernaast een recente foto. En tot slot, binnenkort niet meer van TV en radio af te slaan: 'London Bridge', de eerste solosingel van Fergie van de B.E.P.. Eens kijken hoeveel Google-treffers voor Krossblog deze mededeling gaat opleveren...

Reacties:
Leuk artikel! Was gelijk nieuwsgierig hoe dit bij mijn eigen logje zat, toppers waren: 'i always get my sin' (46), 'kapstokhaakjes' (27), 'treinreclame' (20) en 'eten in berlijn' (16). Ook leuk waren: 'niels+holgerson+cassettebandjes', 'wat+is+een+patriciershuis', 'hotdog plaatje' en mensen die op mijn site terecht kwamen omdat ze op zoek waren naar 'zere ogen'. Als je er lang genoeg naar kijkt..... :)
 
Net ff de zoekterm "Hidde is homo" ingetypt, en ja waarempel de eerste hit was krossblog bij volkskrantblog.nl. De tweede was de directe link naar krossblog.
 
@ Mathieu: wow, die zijn ook lekker bizar. Ik zag wel dat jij rode ogen had gisteren, maar goed dat we op tijd zijn vertrokken na e-Night!

@ Roel: niet alles geloven wat je op het internet vindt he ;-)
 
Een reactie posten<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Hyvesbabes