.comment-link {margin-left:.6em;} MSN Alerts

woensdag 4 juli 2007

Handig én Zonnig!

een lastig geschenk
Daan, een goede vriend van mij en ik hebben besloten dat we wat terug willen doen voor deze wereld. Dat kan op vele manieren. Wij zijn begonnen de mensen nieuwe trends te schenken. Elk kwartaal één. Het lastige van zo'n geschenk, is dat de waarde ervan pas later kan worden geappricieerd. Maar dat is niet erg. Het gaat om het geven. Hier komen ze, de dingen die straks helemaal oktober 2007 zullen zijn. Enjoy!

  1. De kleine ronde John Lennon zonnebril. Het moge duidelijk zijn dat de grote zonnebril-inflatie elk moment uiteen kan spatten, en dan is er nog maar één echt alternatief... We realiseren ons dat het wennen is. Dat was het voor ons ook, maar het moet.


  2. De Roman Handshake. Er is dringend een nieuw begroetingsritueel nodig, want de diverse hip-hop shakes worden nu zelfs door corpsleden gebruikt. Bezinning is dus hoognodig! Vandaar de introductie van de Roman Handshake: zie filmpje. Makkelijk, mannelijk, metro en mediterraan. Het is tijd voor de vier M's. Het is tijd voor de Roman Handshake.

Labels:


Reacties:
Ja Hidde, geef het maar toe, jij hàd gewoon al een John-Lennon-zonnebril! Maar jullie hebben natuurlijk gelijk; die megabrillen kunnen niet eeuwig duren... benieuwd of kleine ronde brilletjes idd de volgende stap worden!
De Roman Handshake vind ik wel cool (maar als ik hem doe is ie natuurlijk niet zo mannelijk meer....) en bekend uit Xena en Hercules! ;-)
 
@ Nynke: ik geef het toe! Maar het moment is nu gekomen, en ik heb speciaal daarvoor nieuwe gekocht, ook voor Daan. Sterker nog, door een vergissing van de exporteur heb ik twee dozen brillen gekregen voor een prikkie. Xena lijkt me een mooi voorbeeld voor jou :-)
 
Gelukkig, is mijn zonnebril ook weer hip. Als ik maar lang genoeg wacht wordt alles weer hip.
 
TWEE DOZEN zonnebrillen? Dan kunnen ze idd maar beter weer hip worden ;-)
 
Zoveel zonnebrillen...?

Dat is vast alleen voor als je veel aan je hoofd hebt ;-)
 
Die megabrillen passen ook nooit op mijn kleine hoofd, afgezien van het feit dat ze meestal überhaupt geen gezicht zijn ... Misschien moet je voor mij ook maar es zo'n hip brilletje meenemen ;)
 
Wat zijn de vier M's?
 
@ Letty: zo is het. Mag ik binnenkort even in je kledingkast neuzen? ;-)

@ Nynke: ik had ze met Koninginnedag kunnen verkopen, maar je moet niet te vroeg pieken...

@ Elske: foei, jij handelt met voorkennis! Over voorkennis gesproken, gefeliciteerd met je verjaardag morgen.

@ Roel: Makkelijk, mannelijk, metro en mediterraan. Don't leave home without it.
 
Metro is toch alweer helemaal passé?
 
@ Femke: natuurlijk krijg je een brilletje, en ik weet zeker dat-ie je goed staat.

@ Urias: haha, dat gerucht is een complot om de concurrentie te laten blunderen, maar dat weet jij natuurlijk wel ;-). Binnenkort: de retro-metro.
 
Mis ik iets of breekt het Youtube filmpje over de Roman Handshake net af op het moment dat het begint? Of zit 'm daar de hipheid in?
 
@ Rutger: klopt! Het is erg moeilijk om beelden van dit begroetingsritueel te bemachtigen, en daarom is het zo fascinerend.
 
Een reactie posten<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Hyvesbabes