.comment-link {margin-left:.6em;} MSN Alerts

woensdag 23 mei 2007

4 leuke dingen

folder met een luchtje
Ik kreeg laatst een foldertje in de bus, van het energiebedrijf. Nu ben ik tegen foldertjes, en heb ik het vooroordeel dat nutsbedrijven op hol fuserende bureaucratieën zijn. Dus het foldertje landde op vijandig terrein. Maar: het is het beste foldertje dat ik ooit gezien heb. De boodschap: 'bel het gasbedrijf als je gas ruikt'. Veel mensen weten niet hoe gas ruikt: er zit dan ook een wrijfvlakje in, met echt 100% dat luchtje. Telefoonnumer, website, simpel. Perfect.

this...is....
Twee films die weinig gemeen hebben: het ingetogen United 93 - over 9/11; en 300, een over-the-top verfilmd stripverhaal over speervechtende Spartanen (in het kort: 300 Spartanen houden dagenlang stand tegen 1 miljoen Perzen. Veel geschreeuw, veel bloed). In de parodie United 300 komen beide films bij elkaar. Het is echte mannenhumor, maar die kán dus ook leuk zijn. Zie het fragment hiernaast.

grenzenloos
Vrijdag aanstaande is Happy Chaos in de schouwburg in Amsterdam. Dat is een fameuze debatformule waar ooit Pim Fortuyn de bühne betrad, en Van Gogh en Abu Jaja elkaar de tent uitvochten. Het thema is dit keer 'Grenzenloos': let even op de deelnemerslijst ;-)

het 4e leuke ding
Maar wat is nou het vierde leuke ding? Daarvoor moet je zachtjes over de links in dit artikel aaien...

met dank aan Steven

Labels:


Reacties:
hihi, over de links aaien... mooi verwoord en een grappige uitwerking!
greetz, evelien
 
@ Evelien: daar komt het toch een beetje op neer he? Linkjes hebben ook gevoel, moet je maar denken.
 
Oh! Stine Jensen! En Francisco van Jole!

En Sense!


...en ene Kross...
 
@ Rutger, jaa het was een dolle boel daar in de Schouwburg. Wist je dat Stine in 2002 een boek heeft geschreven over de aantrekkingskracht tussen vrouw en aap?! Wordt nu als de wiedeweerga herdrukt.
 
Ja, dat hebben we FriWi wel eens cadeau gegeven :)

Stine had natuurlijk ook een relevante mening m.b.t. Bokito.
 
play > hihi, hahaha, hee een lekker ding met een rond schild!

aai aai, klik > hee Hidde! hee Ehsan-het-lekkere-ding-met-bodyguards, en hij lacht tegen Jihad, een goed teken... En na nog een keer op en neer scrollen: hee, naast hidde zit iemand met een jaloersmakende wespentaille...
Leuk hoor, plaatjes kijken!
 
@ Nynke: wespentaille in wespenjurkje is gevleid. Ik had de foto's zelf nog niet gezien!
 
Foto-onderschrift: "Jan van der Putten, Hidde Kross en Raymond Spanjar". En ik zie volgens mij nog twee bekenden: Stine en Phemka. Toch??

Rare onderschriftbedenker!
 
@ Rutger: zoals altijd ben je weer de koning van de correcte labels!
 
Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Hyvesbabes