.comment-link {margin-left:.6em;} MSN Alerts

vrijdag 6 april 2007

Dubbel feest

wereldje
Nog steeds een beetje beduusd. Gisteren was dé internetaward avond/show/party van het jaar: de Spinawards. Een paar duizend mensen van het wereldje in de Passenger Terminal aan het Ij, en prijzen voor de beste digitale concepten van het jaar, gekozen uit meer dan 300 inzendingen.

piepkuikens
Wat gebeurt er: beide bedrijven waar ik werk, zien hun naam op het grote scherm verschijnen! SKOEPS wint zilver (beste webconcept), Sense goud (beste gameconcept). Super voor beide piepkuikens onder de inzendingen. Beide kleine ondernemingen maakten veruit het meeste kabaal bij de uitreiking en vierden het hardste feest op de tonen van Dj Chucky.

Labels:


Reacties:
Gefeliciteerd! Wat spook je daar op het podium uit met dat politielint?
 
Wist je trouwens dat mijn buurman de DE-burendag heeft bedacht en uitgevoerd? (en daar ook een SPIN award voor heeft gewonnen!). Toeval? Ik denk het niet.
 
Ah, ik zie dat je iig donderdag nog niet naar de kapper was geweest... ;) En Rutger, waarom noemde je buurman jou dan niet als buurman? (of dacht hij dat je Dirk heet?)
 
@ Rutger: Jeroen Nieuwenhuize stevig intapen! Gefeli met je buurman.

@ Nynke: een echte CSI-girl, meteen de tapes geanalyseerd. Coupe is nu wel een beetje sneller gemaakt, maar hier zijn nog geen beelden van...
 
gefeliciteerd man..
 
Nyn: er hebben meerdere buurmannen meegewerkt aan het buurman-idee. En elke buurman heeft natuurlijk zelf ook weer twee buurmannen.
'k zal zorgen zelf meer in de spotlights te komen.
 
@Edzo: thnx!

@Rutger: zijn die buurmannen dan wel buurman van elkaar? Of werkt het niet zo?
 
@ Rutger: oh... nu snap ik het!
@ Hidde: nog gefeliciteerd he? Was ik vergeten... :-)
 
Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Hyvesbabes