.comment-link {margin-left:.6em;} MSN Alerts

zaterdag 30 december 2006

The best a man can get?

Heren, vragen jullie je ook af of die fancy scheersystemen nou echt beter scheren? Een belangrijke vraag in tijden van total body grooming, balsemscheerapparaten en pornobaardjes.

boytoy
Krossblog is op onderzoek uitgegaan en heeft de hand gelegd op het over-de-top-scheermes di tutti over-de-top-scheermessen. Het is de Gillette Fusion Power met 5 mesjes, een trilsysteem op batterijen, en verbeterde Indicator Lubrastrip met natuurlijke oliën. Nee, ik heb het niet zelf verzonnen. Ik kreeg het gevaarte gratis via Buzzer in een doos en het zag eruit als een speelgoedruimteschip, glanzend zilver en fel oranje - hoezo een boytoy. Snel aan de slag in naam van de cosmetische ultrascience!

geglij
Baard: 3 dagen. De linkerhelft van m'n gezicht doen we met een simpel scheermesje, de rechterhelft met de Fusion. Ik moet toegeven, het ís verrassende (hoewel onzinnige) luxe als je natscheermesje zelfverzekerd begint te zoemen. En op één op andere manier gilbbert het ding in één keer al het haar weg. Dus sneller is 't wel. En -prettig- door al dat onwezelijke geglij: totaal geen scheerwondjes. Maar gladder, nee. Een paar halen extra aan de linkerkant, en beide kanten zijn even smooth. Maar ik hou 'm - natuurlijk (ik heb er geen 15,99 voor hoeven te betalen...). Dan gebruik ik 'm voortaan voor beide helften, want ik zag vanvond ineens dat m'n bakkebaard links een stuk korter was dan rechts...


Eerdere Buzzproducten op Krossblog:

Labels: ,


Reacties:
hmmm, misschien moet ik die eens voor jonas kopen... misschien laat-ie dan zijn baard wat minder vaak staan?
greetz, evelien
PS. Ben je in Groningen, vanavond, Hidde? Hopelijk tot op Cleo!
 
@ Evelien: ja, dat is de andere kan van de zaak: een hip apparaat is natuurlijk hip, maar de 4-dagenlook ook... Tot vanavond - frisgeschoren ditmaal :-)
 
Man met dit ding maak je toch op elke camping de blit-z!
 
En het ding is natuurlijk helemaal niet voor mannen gemaakt. Vrouwen! Die willen dat je dat ding gebruikt en vinden dat prachtig. Mooi man, marketing.
 
@ Niels: zeg dat wel! En in de disco kun je hem om je nek hangen. Weten de vrouwen meteen dat ze jou moeten hebben.
 
haha!
Kan je er ook mooie lijntjes mee maken op de kaaklijn? Volgens de Volkskrant van een aantal weken geleden worden die trends met ringbaardjes en dunne streepjes gehyped door de fabrikanten van scheerapparaten. Mannen schijnen nogal consequent te zijn in scheermethode, nat of elektrisch. De keuze wordt veelal gemaakt in de jonge jaren... de jaren dat mensen vatbaar zijn voor trends als ringbaardjes enzo. En tsja, die zijn beter te creëren met een elektrisch apparaat.
Zal het nat-scheren met kleurige reuze toy en trillingen zorgen voor concurrentie??
 
@ Monique: je hebt natuurlijk een punt. Die Gillette is toch echt vooral bedoeld om helemaal glad te scheren, zonder sexy patroontjes.

Het valt me trouwens op dat de scheerapparatenfabrikanten het droogscheren natter maken (met balsem in de scheerkop) en de scheermessenmakers maken het natscheren elektrischer. Een echt grensconflict dus. Met 1,7 miljard scherende mannen is een procent verschuiving al een hoop omzet...
 
Scheren... een wondere wereld. Maar @ Niels: ik wil helemaal niet dat mijn vriend zich met zo'n ding glad scheert (ook al lijkt ie idd heel cool), ik wil dat ie zijn permanente, met de tondeuse gecreëerde stoppelbaardje houdt!
 
Ja, Nijn heeft wel gelijk! Zo'n baard van twee/drie dagen maakt een man wel aantrekkelijker! Maar stoppels zoenen niet zo lekker!
greetz, evelien
 
@ Nij & Evelien: zo zie je hoe veeleisend vrouwen kunnen zijn. Nu moet Gillette een natscheerbaarddtrimmer ontwikkelen. Of de heren in kwestie moeten jullie onderhanden nemen met hun boytoy...
 
ik heb de variant zonder trilding, maar nee hij scheert eigenlijk net zo fijn als mn mach 3. Mijn vriendinnen vonden de inhoud van deze buzzkit trouwens interessanter dan ik zelf. Heel raar om te zien hoe vrouwen reageren op een collectie van zalfjes, mesjes en andere hardware :-)
 
@ Milan: tja, misschien was de stap naar een goed Gillette-mes bepalend voor mijn resultaat. Ik zal de proef nog eens herhalen met en zonder trillen. Jouw meiden-experiment lijkt me een relevant nieuwtje voor de marketingmensen van Gillette/Buzzer met het oog op vaderdag!
 
Inderdaad, als zo'n smeerseltjes pakket in de winkel hetzelfde effect heeft op vrouwen, kan Gilette met hun nieuwe Fusion productlijn misschien wel zorgen voor een gladde vaderdag.
 
Nou breekt mijn klomp. Ik dacht dat het meest buzzable feature het 6e mesje (!!!) was dat op de achterkant zit en bedoeld is als 'precision trimmer'. Als die werkt heb je nooit meer ongelijke bakkebaarden en kun je de gekste vormen in je baard scheren. Hidde, we horen graag wat je ervaringen met de trimmer zijn ! Grt Willem
 
@ Willem: Ik leer zoveel van de comments! Ik laat gelijk m'n baard staan om het in het weekend te proberen. Toch die 'Buzzkit' wat beter lezen...
 
Mathijs was in elk geval reuze blij met de info die ik 'm doorgegeven heb. Niet dat-ie er iets mee gaat doen, natuurlijk.
 
Grr. Blogger mixt mijn nicknames up.
 
@ bigfurryrutger: Rutger vond de plaatjes van mannen met baarden natuurlijk het mooist! Misschien moet ik heb boekje maar scannen voor nieuwsgierigen...
 
Erg leuk stukje over de Gillette Fusion hoor! En ook veel reactie's!! super! Groetjes Janneke (buzzbooster)
 
@ Janneke: thnx. Bloggen is een leuke manier van Buzzen! :-)
 
Zo nu en dan de scheerkoppen vervangen helpt ook al. Stuk goedkoper dan een nieuw apparaat.
Heb ze gekocht op http://www.scheerkoppen.nl
 
Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Hyvesbabes