.comment-link {margin-left:.6em;} MSN Alerts

donderdag 6 oktober 2005

De Gouden Ui

Femke kan ik altijd bellen om mee te gaan naar dubieuze of zelfs mislukte prijsuitreikingen. Het kan een prima basis zijn voor een vriendschap, en je komt nog eens ergens. Vorig jaar waren we bijvoorbeeld (veel te chique gekleed) op het Bal der Geweigerden.

wonderen
Vandaag was er weer een buitenkans: de eerste uitreiking van 'De Gouden Ui'. Dat is een gloednieuwe filmprijs voor de slechtste Nederlandse film, acteur etc. Mede dankzij de volop aanwezige pers was de Monza in Utrecht net vol genoeg. De bekendmaking van de nominaties op RTL Boulevard had duidelijk wonderen gedaan.

zaal plat
Het mooie van deze gelegenheden is dat je helemaal zelf bepaalt of het lullig of leuk is. Wij kozen natuurlijk voor leuk. En de zaal ook: die ging plat toen daadwerkelijk prijswinnaar Frank Herrebout (Joyride) met een fraai dankwoord zijn gouden uieren in ontvangst nam. Met dezelfde positieve instelling zwaaiden we vriendschappelijk naar organisator Miel Gouda, die de avond van zijn leven had, en blij zijn verhaal bij ons deed. Kennelijk had hij niet door dat wij echt de enige aanwezigen waren aan wie hij die avond niets had voor zijn filmnetwerk.

hot
Intussen ging prijswinnaar Frank alsmaar door met interviews geven, zodat Femke zijn pet kon gappen. De man is nu plotseling hot, dus ze zal zeker veel geld verdienen met het item op E-bay: biedt maar mee!Reacties: Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Hyvesbabes