.comment-link {margin-left:.6em;} MSN Alerts

vrijdag 9 juni 2006

Hidde geeft kledingadvies

Tips voor jonge krossbloglezers
Voor als je dit allemaal al wist

Reacties:
spreadshirt is wel heel erg geinspireerd door cafepress..
(interface, models)

Kan er alleen niet zo snel erachter komen of ze alleen de software in licentie hebben of dat het gewoon hetzelfde bedrijf is.

het internet is stiekem niet zo groot :)
 
Natuurlijk mag deze link hier niet ontbreken:

http://www.10socks.com/
10 paar genummerde sokken. Zo weet je wat bij wat hoort!


En de speeltip van de maand:
http://www.boardgamegeek.com/game/19988
Socks in the City! Bordspel met de volgende grappige beschrijving:

Een legspel voor twee spelers. Een student reist door Berlijn met een slecht afgesloten rugzak. Op verschillende metrostations verliest hij sokken. Aan de spelers de nobele taak om deze - hopelijk redelijk ruikende - kledingstukken terug te vinden.
 
@ Edzob: maar dan zijn we het dus eens, want ik zag dat jij cafepress de hemel in hebt geprezen :-) Wat ik sterk vind (naast de beregoeie inteface) is de grote vrijheid in ontwerpen en kledingstukken.

@ Rutger: ik vind vooral de tweede link toepasselijk. Want die student loop nu lekker met sandalen door Berlijn met het mooie weer, en merkt helemaal niet dat zijn sokken zoek zijn!
 
Het idee is zeker sterk. Vooral omdat iedereen de door jou gemaakte ontwerpen ook kan bestellen, wat ik weer mooi vind aansluiten bij http://www.oreillynet.com/onlamp/blog/2006/06/spreading_knowledge_through_ta.html
(link spam).

Maar zou je met cafepress/spreadshirt ook voor elk teamlid (bv) een eigen ontwerp kunnen maken en bestellen? Dan heb heb je personlised teamware van redelijk tot goede kwaliteit.. en dat is erg fijn.
 
Ik was pas op vakantie in Gambia waar ik veel Nederlandse hergebruikte t-shirts ben tegengekomen. Zoals een Gambiaan met een t-shirt van de open dag van de Hanze Hogeschool met heel groot "Vraag het mij" op de achterkant, politieagenten in fluoriserend gele hesjes van Pro-Rail Den Haag CS, maar de absolute topper kwam ik tegen op de markt van Serekunda: "I love Christine van der Horst!".
 
@ Edzo: vast wel! Nu nog een shirtsponsor zoeken :-)

@ Nicolien: haha, laten we het er maar op houden dat die Afrikanen weten wat camp is! Wat dacht je van de theorie dat op shirts met Chinese karakters meestal staat: 'ik ben een lelijke barbaar' of 'Denk maar niet dat ik dit snap'... Nog gefeli met je nieuwe baan trouwens!!
 
Dit probleem doet zich ook voor met bh's en onderbroeken die setjes horen te zijn. Ik denk erover om zowel ondergoed als sokken alleen nog in de kleur zwart te kopen.
 
Ik weet niet of het ook voor je ondergoed bestaat, maar je sokken kan je officieel als vermist opgeven: www.lonelysocks.co.uk
 
@ Letty: dat is een praktische oplossing! Alleen, voor wanneer je zomerse witte kleding draagt moet je ook wat witte setjes hebben...
 
@ Elske: jouw lonelysockssite is geweldig. Er zitten een paar hardnekkig eenzame sokken in mijn tas: zou ik...?
 
Volgens mij worden sokken ed altijd opgegeten door de wasmachine! Ik heb zoveel kleurtjes dat ik ze altijd wel uit elkaar kan houden, maar sommige schijnen gewoon te verdwijnen... wellicht heeft lonely socks daar een oplossing voor?
greetz, evil
 
Je kunt ook een abonnement op sokken nemen, dan zit je nooit zonder: http://www.blacksocks.com/
 
@ Nico: hebben ze in Gambia ook Cleo-shirts met "Lid worden? Vraag mij!" er op ?
 
@ Evil: dat is misschien dus schijn - probeer de tasjestruuk. Sokken vinden het trouwnens ook leuk izch in beddengoed te verstoppen
@ Letty: dat is spannend: wat voor sokken zouden er deze keer in mijn pakketje zitten...
@ Rutger: misschien volgende keer wat shirts meegeven? Tegenwoordig zijn ze best mooi.
 
maar je kunt eenzame sokken toch ook gewoon in een bepaald hoekje van je kast neerleggen? Zakjes zijn hoogtechnologische onzin!
 
@ Nynke: maar ja, je weet hoe mannen zijn, die willen overal gereedschap voor gebruiken!
 
Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Hyvesbabes