.comment-link {margin-left:.6em;} MSN Alerts

woensdag 10 mei 2006

Uit den Ouden Doos: Afstuderen? Uit de kleren!

Tot m'n schrik bleken veel lieve lezers blij te zijn met langere, meer inhoudelijke stukken. Dat schept verplichtingen... Maar het kan niet altijd feest zijn, en afwisseling is regel nr 1 op Krossblog. Tel daarbij het zwoele zomerweer, en er kan maar één uitkomst zijn:

Uit den Ouden Doos - Afstuderen? Uit de kleren!
Twee weken terug werd Bridget's fotoshoot in de Playboy totaal gehypt. De foto's waren dan ook 'bloter dan verwacht'. Toe maar! Al deze extra aandacht is welkom, want volgens de Playboybaas dreigt het blad te verdwijnen door al het gratis gedoe op internet (ok boefjes, hier, goed mikken: . ) Wonderlijk dat je uitgerekend als poezenboer geen slaatje uit het web weet te slaan. Wie wel goed slaatjes wist te slaan was de studente Marije Sietsma, hoofdrolspeelster in dit Oude-Doos-bericht. Eerlijkheidshalve: het is niet zeker of de Playboy-rapportage echt door is gegaan, maar ze heeft er wel een column gekregen. Ze doet nu nu iets met kinderboeken naar het schijnt.

Reacties:
Haha! Nu heb ik toch nog gezien waar ik nieuwsgierig naar was met de puntlink...
Korte berichtjes vind ik trouwens ook leuk, hoor! Vooral al die maffe dingen uit de oude doos :)
 
Haha! Nu heb ik toch nog gezien waar ik nieuwsgierig naar was met de puntlink...
Korte berichtjes vind ik trouwens ook leuk, hoor! Vooral al die maffe dingen uit de oude doos :)
 
oeps... beetje dubbel gestuurd omdat internet raar deed. sorry!
 
@ Nijn: Zal ik je dubbele reactie vrolijk zo staan? Zomaar deleten is immers tegen de blogethics! Intussen heb je jezelf nu wel ontmaskerd als boefje, dat snapje.
 
Natuurlijk moest ik ook ff stiekum kijken. Toch wel jammer van die littekens...
 
Grappig om jezelf als 'oude doos' tegen te komen. Met kinderboeken doe ik niet zoveel trouwens. Film en culinair zijn meer mijn ding :-)
 
@ Marije: haha, met zo'n mediagenieke stunt blijf je in het internettijdperk eeuwig beroemd he? Wat doe je nu op film en culinair gebied? Ik zag trouwens dat jij Kaan en Basti uit Arnhem ook kent - kleine wereld.
 
Naaktfoto's Bridget Maasland ...

Oude doos ...Ah, ik snap 'm al.
 
@ Rutger: foei! een beetje respect voor deze hardwerkende dame ;-)
 
Lekker late reactie ;)
Ik heb veel recensies geschreven, zowel over films als over restaurants. Leuk en lekker dus :D

Nu werk ik vooral veel voor kinderbladen als Taptoe, NG junior en Kidsweek.

Jij kent Kaan en Basti dus ook? Grappig! Beiden al lang niet meer gesproken. Stom eigenlijk... Maar woon ook niet meer in Arnhem tegenwoordig.
 
@ Marije: leuk om weer van je te horen, en alweer een journalistieke move gemaakt dus! Zie veel publiciteit over Kidsweek, gaat vast goed. Zelf zit ik nu bij SKOEPS.nl . Misschien zie ik Kaan de 8e, doe ik 'm de groetjes namens jou, ok?
 
Ja, doe hem de groeten maar!
 
Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Hyvesbabes