.comment-link {margin-left:.6em;} MSN Alerts

zaterdag 3 juni 2006

Het doorzichtige broodrooster en meer

Sites met gadgets zijn er genoeg. En sites met wilde toekomst-concepten zijn ook wel te vinden. Deze week trof ik een site die beide combineert. Ziehier 10 aparte gizmo's die al min of meer bestaan. De belangrijkste zijn:

Wie zo'n ding bemachtigt: recensies graag!


Reacties:
Hidde, wat is dat nu? Je plaatst het doorzichtig broodrooster boven de DVD-speler voorzien van e-paper! En dat terwijl e-paper de nieuwe revolutie is in jouw branche! (sst- niet tegen de concurrentie zeggen...)
 
Ik wil mijn brood doorzichtig roosteren! Jammer genoeg werkt het nog niet volgens de beschrijving - het glas wordt niet heet genoeg. Ach, ik kan eerst thinkgeek.com nog leegkopen.
 
@ Rutger: ssst, dit is alles om de concurrentie op het verkeerde been te zetten, en op te zadelen met lauwe toast (met dank aan Letty).
 
Hahaha, wat ze allemaal toch niet verzinnen!
 
Tja, maar dat broodrooster lijkt me meer vernieuwend dan e-paper. Dat is namelijk al ontwikkeld en schijnt nog te werken ook. Ik vraag me alleen af hoe je van autobanden bij papier uitkomt..?
 
@ Elske: ik lees via jouw link dat het e-paper een 'ribbelige structuur' bestaat. Dus dat zal het verband met autobanden wel zijn...

@ Manon: Zeker! En dan mogen wij het bij Buzzer als eerste uitproberen :-)
 
Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Hyvesbabes