.comment-link {margin-left:.6em;} MSN Alerts

zondag 23 oktober 2005

Hidde steelt een fiets

onvindbaar
Fietsleuteltjes kwijtraken is een proces waar je doorheen moet. Het begint met het kwijtraken zelf. Daarna ontkenning en naarstig zoeken, gevolgd door berusting. Dit tweemaal, omdat de reservesleuteltjes óók onvindbaar zijn. Vervolgens een dagenlange fase van gedwongen voetgangerschap. Dan: eindelijk tijd om een ijzerzaag en een slot te kopen - nieuwe hoop!

fietsendief

Vandaag was eindelijk het moment aangebroken om mijn eigen fiets te stelen. Ik woon in een pitoresk steegje in het centrum van Utrecht, dus alle rust voor mijn misdrijf. Die rust wordt natuurlijk wreed verstoord door meer dan een uur ondeskundig zagen, meppen en wrikken. Intussen komen er toch regelmatig zondagswandelaars voorbij. Ze kiezen er unaniem voor een vlijtige fietsendief gewoon zijn werk te laten doen. Tot een roodharig meisje giechelend met een rugzak vraagt: 'Excuse me, would you mind if I take a picture of you?'

-'No problem! Enjoy your stay in Holland...'

Reacties:
Dat ziet er uit als een forse onderneming. Gezien het dalende aantal fietsdiefstallen zou ik maar een slecht slot kopen ;-) om de volgende keer sneller klaar te zijn.
 
Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Hyvesbabes