.comment-link {margin-left:.6em;} MSN Alerts

zondag 25 december 2005

Hidde's kersttoespraak

De week van goeie wensen en grootse voornemens is weer aangebroken. Volgend jaar gaat roer gaat écht om. Het wordt anders, beter. Of... wordt 't toch weer zo'n jaar met wat ups en wat downs? Net als het jaar daarvoor? Meestal wel.

2005 was voor mij een jaar waarin wél heel veel veranderde. Compleet andere baan in een nieuwe stad. Nieuwe vriendschappen, alles in de hoogste versnelling. Prachtig, maar belangrijke dingen zie je zó over het hoofd als je niet uitkijkt. Je moet ze eerst missen.

Natuurlijk willen we onze grenzen te verleggen en nieuwe dingen beleven. Ik heb alweer plannen genoeg voor heel 2006. En ik hoop dat jij en ik al onze wensen waarmaken. Maar of het nou lukt of niet, dit voornemen is altijd haalbaar: om oog te houden voor de bijzondere dingen die gewoon zijn. Dan ben je al een heel eind op weg naar een gelukkig nieuwjaar!


Reacties:
Ja het was voor mij ook een bewogen jaar. Verandering van 'gezinssamenstelling', dingen die goed zijn gegaan, dingen die wat minder zijn gegaan. Oh en een bootschap opgericht :-) (werd maar niet gevraagd voor Bootloos :( )
 
Nou, alles bij elkaar ben je volgens mij heel goed bezig! Veel geluk in het nieuwe jaar.
 
Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Hyvesbabes