.comment-link {margin-left:.6em;} MSN Alerts

zondag 11 december 2005

100 x Krossblog

inspiratie
Hoera! Dit is het 100e berichtje op Krossblog. Reden tot feest? Er is in elk geval reden genoeg om door te gaan. Ik had echt niet verwacht dat jullie mijn lukrake mix zo trouw zouden gaan lezen. En dat ik om de dag wat nieuws zou verzinnen. Maar 150* bezoeken per week is meer dan genoeg inspiratie.

reacties
Ga ook vooral door met jullie reacties! Van tips om een kapot fietsslot open te krijgen, tot jullie mening over TV. Van inzendingen op de quiz tot reacties op recensies (waaronder Giphart's zingende zusje). Vanaf nu zal ik trouwens op alle reacties antwoord geven, want heb net pas geleerd dat dat zo hoort. Ook jullie ingezonden onderwerpen blijven welkom (Peter, Milan: jullie items komen eraan!).

prettige bijkomstigheden
Over leren gesproken. Je gaat extra letten op leuke nieuwtjes. Je gaat de krant beter lezen, volgt handige sites, en kijkt anders aan tegen wat je meemaakt. Andere prettige bijkomstigheden:Tot slot, ter relativering: Krossblog is natuurlijk een hopeloos ouderwets weblog. Klik hier, hier en hier om te zien hoe de echte webloggeneratie het aanpakt.

* waarvan de helft via Volkskrantblog

Reacties:
Gefeliciteerd! Lees het altijd even door.
 
Gefeliciteerd! En vooral doorgaan :-)
 
Het leuke van deze weblog is dat ik vele commentaargevers in RL ook ken...
 
@ Letty, Tibor, Rutger: dank je wel!
 
leuke weetjes. Kent iemand de rarekiek van het Dagblad van het noorden? Elke dag leuke human interrest tekstjes.

Hidde.. keep it up.. (winter in nova was trouwens wel interresant.. volgens mij is die man wel mooi)

Grtz from shrek.
 
Euh ja je blog staat op m'n kliklijstje. Altijd leuk om te weten wat die Hidde nu weer bedacht heeft. Wat trouwens ook helpt, is reageren op andere weblogs. (of had ik dat al eens gezegd)
 
@ Edzo, Milan, ik kan nog wat van jullie leren qua reageren. Heb jij eigenlijk een weblog Edzo? Oh hee ja verrek, op hyves!
 
Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Hyvesbabes