.comment-link {margin-left:.6em;} MSN Alerts

maandag 31 oktober 2005

Uitslag Qross Kwiz

Wie heeft de spannende kwis van afgelopen vrijdag gewonnen? De jury had het lastig. Milan was duidelijk eerder, maar Berber had beide vragen goed. Beiden wisten dat het een fragment was uit de nieuwe Wallace and Grommit animatiefilm. Maar inderdaad Berber, het konijn in kwestie was verwisseld met een toupetje. Jullie krijgen een gedeelde eerste plaats, ook al omdat Berber een pietsje voorkennis had.
Porter
Milan wil als prijs dat ik iets schrijf over tegenstanders van Porters 5 krachtenmodel (hmm... Milan, bedankt!). Maar ik verzin er wel wat op. Hier alvast een eerste link.
Porte
Van Porter naar Berber Porte is maar een kleine stap, 't is allebei marketing wat de klok slaat. Berber wil als prijs namelijk alleen maar reclame voor een nieuw blad dat ze uitbrengt: Tof. Dat is een magazine voor jongeren met een verstandelijke handicap. Tja, wat moet ik daaraan toevoegen Berber, als je zelf al in de Volkskrant staat, en op RTL4 komt (vanavond 18:15)? En iedereen op je werk verplicht met een Tof-Tshirt rondloopt?

Maar goed eerlijk is eerlijk: www.ikbentof.nl.

Reacties:
strategy papers zijn maar naar,
maar deze is voor milan :)
http://home.planet.nl/~strik065/porter.pdf
 
Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Hyvesbabes