.comment-link {margin-left:.6em;} MSN Alerts

dinsdag 6 september 2005

The land of the free

lekker links
Ben de hele dag voor een WNF-actie in drie kranten in touw geweest én heb over milieu gediscusieerd met een oud-PRman van Schiphol. Dus vandaag ben ik lekker links. Als je een weblog hebt is het te verleidelijk om in zo'n bui niet af en toe de Amerikanen erbij te lappen.

dirty language
Dat is zo makkelijk! Lees dit bericht van Marketingfacts. Er was een 'live' (dat wil zeggen met 7 seconden vertraging) benefietprogramma voor de orkaanslachtoffers in New Orleans. Ook musikant Kayne West, deed mee. En ineens flapte hij eruit: 'George Bush doesn't care about black people'. Dat is natuurlijk niet de bedoeling in deze grootse democratie. Maar de kerel die met bliebjes de liveshow moet censureren zat te suffen. Hij lette op dirty language, en even niet op political correctness. Het fragment werd wel snel uit de uitzending voor de Westcoast geschrapt. Maar was inmiddels overal via internet te zien. Ellende voor NBC. Dus staat nu op hun website:

"Tonight's telecast was a live television event wrought with emotion. Kanye West departed from the scripted comments that were prepared for him and his opinions in no way represent the views of the networks. It would be most unfortunate if the efforts of the artists who participated tonight and the generosity of millions of Americans who are helping those in need are overshadowed by one person's opinion."

Tja, God help us.

Reacties: Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Hyvesbabes