.comment-link {margin-left:.6em;} MSN Alerts

woensdag 31 augustus 2005

Een storm voor Bush?

de aangekondigde verrassing
Orkaan Katrina is toch een grote natuuramp gebleken. Mogelijk meer dan 1000 doden en heel, heel veel mensen die hun huis en broodwinning kwijt zijn. Het zijn natuurlijk niet de Hummer-bezitters die daar nu nog met 20.000 in het Superdome stadion zitten.


my pet goat II
Het is andermaal on-ge-loof-lijk hoe de president van dat land reageert. De foto hiernaast is genomen op de dag dat de orkaan huishield(!). Hij is nu toch maar van zijn eindeloze vakantie in Texas naar DC gevlogen 'om de rampbestrijding te coördineren'. (hoog nodig, want dat nog niet echt vlotten.) . Air Force One vloog nog even een olijk rondje over het rampgebied en dat was het. Is hij harteloos, dom of laf? Bill Clinton had nu toch al lang in een tentenkamp ter plaatse zwarte moekes lopen omhelzen? Met snorrende camera's natuurlijk. God, wat duurt het altijd lang voor George's spindoctors hun scripts klaar hebben. Uit zichzelf doet hij gewoon niets. Het interesseert hem namelijk niets. De getroffenen zijn toch losers die niet stemmen.

storm op komst?
Toch kan zijn lauwe enthousiasme voor binnenlandse problemen (bijvoorbeeld de grootste natuurramp in de recente Amerikaanse geschiedenis) de komende dagen publicitair pijnlijk blijken. Met de Iraksentimenten gaat het ook al niet goed de laatste tijd, de messen zijn geslepen. Laat die storm maar komen!

Reacties: Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Hyvesbabes