.comment-link {margin-left:.6em;} MSN Alerts

zondag 28 augustus 2005

Nieuwe smaken

Ook als je weinig TV kijkt (zoals ik) was de komst van Talpa natuurlijk niet te missen. Er wordt veel gegniffeld over de slappe kijkcijfers. We zien zoveel tamtam blijkbaar graag mislukken. Maar ze zijn pas een paar dagen bezig. Waarom zou het Talpateam niet kunnen leren en ontwikkelen? Bovendien heeft De Mol pas eentiende van zijn vermogen geïnvesteerd, en dit is zijn enige droom. Die mol blijft nog wel even in de tuin zitten!

Zaterdagochtend, dan kijk ik wel regelmatig TV: ik laat de drie muziekzenders over me heen komen, afgewisseld met CNN. Altijd nuttig want:
  1. Ik weet nu eindelijk het verschil tussen Dancehall en Reggaeton.
  2. Ik weet nu dat je moet oppassen voor de PCD.
  3. Ik heb de meest extreme kok van het moment gezien: El Bulli.
Hij werkt in Spanje en geldt als een culinair genie. Hij maakt zevengangenmenu's, verrassing van de kok - maar dan écht een verrassing. Vooraf: hartig ijs. Daarna opgeklopt schuim van wortel, en boterravioli in zeewatergelei. Ook maakt hij op éen of andere manier meloenkaviaar. Je moet een jaar wachten als je nu reserveert.


Zijn je trouwens die stippellijntjes opgevallen onder sommige woorden? Als je er met je muis langs gaat, krijg je uitleg te zien (Explorer-gebruikers: jullie zien de stippellijntjes niet. Ik heb deze trefwoorden voor jullie oranje gemaakt). Op amerikaanse sites zie je steeds vaker dat gewone hyperlinks ook gestippeld zijn.

Reacties:
Hoi ! Leuke blog heb je hier ...
Misschien interesseert mijn site home verlichting jou of je bezoekers ook wel ? Neem eens een kijkje: alles over home verlichting
 
Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Hyvesbabes