.comment-link {margin-left:.6em;} MSN Alerts

donderdag 15 september 2005

Hamburg in een flits

Ik zal eerlijk zijn: ik was nog nooit op zakenreis geweest (wel een keer een stel leuke Fransen op bezoek gehad, maar dat leidde natuurlijk tot niets). Maar vandaag heb ik dan toch een bezoek gebracht namens PcM aan een uitgeverij in Hamburg.

ijsrobot
Hamburg is 4-5 uur met de trein heen, en 4-5 uur terug. Dat geeft je mooi de tijd om je baas -ook mee- beter te leren kennen, eindelijk wat te lezen, en... je weblog te typen. Bovendien, Duitse treinen zijn conforatbele vliegtuigen op wielen. De Oberzugbahnvorgesetszter wenst je letterlijk een prettig leven bij elk omroepbericht. Er lopen zelfs Eis-meisjes rond met een koelbox, die ‘Eis’ zeggen. Ongetwijfeld studentes, maar ik ben benieuwd wanneer de eerste Eisrobot verschijnt.

promomeisje op de bon
Hamburg: gezellige aanblik, vooral aan het water, ondanks dat er bijna geen steen van vóór de oorlog is. Op de hoofdwinkelstraat een marketingstunt waar twee auto’s worden weggegeven. Die grap wordt nog duurder, want het Promomädel krijgt van een besnorde zestigplusser met pet een vette (dubbele) parkeerbon.

goed bezig... maar waarmee?
Bij de collega-uitgeverij aangekomen zorgen Sandra en Nils voor een hartelijk welkom. Het virtueel contact van de voorbereiding blijft toch bleek afsteken met in het echt drie uurtjes ervaringen uitwisselen! Maar ooit doen we dit natuurlijk per videowall. Leuke enthousiaste en open mensen trouwens, geen wonder dat ze zo goed bezig zijn.

Waarmee? Das kann ich leider noch nicht sagen... Misschien over een paar weken op Krossblog?

Reacties: Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Hyvesbabes