.comment-link {margin-left:.6em;} MSN Alerts

dinsdag 16 november 2010

Lucassen: de rel die geen rel is

Lucassen mag blijven van Geert. Veldhuijzen mocht met twee paspoorten in de kamer blijven van de PVV. Hoogste tijd om op te houden ons hierover te verbazen. En om Wilders hierover aan zijn hoofd te zeuren. Wie dat doet mist het hele punt. Geert is namelijk volkomen consistent.

Het gaat er niet om hoeveel nationaliteiten je hebt, of  dat je al of niet de wet hebt overtreden. Het gaat erom - en dat weet de PVV-aanhang heel goed - of je blank bent of niet. Wilders beloofde bij het aantreden van zijn gedoogkabinet: een 'Nederlandser Nederland', en daarmee bedoelt hij: minder bruin op straat*. Overige punten doen niet ter zake, en het geemmer daarover leidt alleen maar af van de hoofdzaak: als je vindt dat je als Arier stomtoevallig tot een superieur ras behoort, of als je gewoon graag in een ethnisch zuiver land woont, gaat Geert zijn best voor je doen. De moslims zijn PR-technisch een mooi begin, en het schiet qua aantallen meteen aardig op.

Dus natuurlijk mag Lucassen met zijn stormfrontkoppie blijven - hij heeft immers geen enkele rassenwet overtreden. In de lelieblanke jaren '50 werd je welliswaar ook geterroriseerd in de achterbuurt. Maar dan wel lekker door gajes van je eigen soort.


* Overdrijf ik? Dan doet Wilders dat ook, gezien zijn uitspraken:
(Een actievoerder schreef variaties op deze uitspraken op spandoeken , maar dan met het woord 'Joden' en werd prompt opgepakt. Die heeft het dus ook niet begrepen.)

Labels:


Reacties:
Goed punt. En 'assimilatiecontract', ieuw!!!

Overigens kan je stukje wel een paar trema's gebruiken (geemmer, Arier).
 
@ Nynke: ieuw inderdaad! Trema's komen eraan, ik heb nu een nieuwe computer met heel veel trema's ;-)
 
Een reactie posten<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Hyvesbabes