.comment-link {margin-left:.6em;} MSN Alerts

vrijdag 21 juli 2006

Bewust drinken

verkwikkend
De vraag werd steeds dringender: wanneer zou Krossblog ingaan op de spectaculaire hitte? Feit is, dat Krossblog 35 graden eigenlijk wel leuk vindt. Maar vanochtend is het zover, de koelkast is bezweken onder de hitte, en wachtend op de monteur is er nu tijd over voor een verkwikkend stukje.

aaah!
Heb je wel eens bewust stilgestaan bij het
geluid dat mensen maken als ze net een flinke eerste slok van een koel drankje hebben genomen? Dat hese 'aaaah'-geluid? Waar komt dat vandaan? Helemaal spontaan is 't niet. Is het net zoiets als 'hmmm' zeggen als je iets lekkers proeft?

ademloos
Ik ben er eens over na gaan denken. Met diverse proefnemingen kon ik vaststellen dat je, als je een flinke slok wilt nemen, je eerst ook een behoorlijke hap lucht neemt. Zo voel je je niet ademloos tijdens het drinken, als je luchtpijp gesloten wordt gehouden. Bovendien is het omgekeerde niet goed te doen. Als je helemaal hebt uitgeademd is er onderdruk in je longen. Probeer je dan toch te drinken, dan zuigen ze dwars door je strotteklepje een luchtbel aan. Probeer het maar eens (voorzichtig!).

sexy
Nu de fase na de slok. De hap lucht is wat langer opgespaard dan normaal. Het strotteklepje vliegt vrij plots open. Je keel is gesmeerd met vocht. En je mond staat open. Wat anders kan er dan gebeuren dan dit geluid! En een beetje overdrijven kan geen kwaad. Wel, nu heb je een extra reden om genoeg water te drinken: je kunt fijn gaan oefenen op je voldane, zomerse, sexy drinkorgasme!Naschrift: het stukje is af, en de koelkast doet het weer. De thermostaat was stuk. Reparatie was € 267,- dus maar snel ergens iets drinken om af te koelen!

Reacties:
Wat voor koelkast is een reparatie van 267e waard? Maakt ie zelf ook hmmm en aaahhh geluiden met plaatjes? :P
 
@ NZ: Dat is-tie ook niet waard. Maar ja, als de monteur binnen is heb je al 110 euro aan je broek, en voordat je een nieuwe koelkast hebt gekocht en ontvangen... PS: voor het volgende geluid zal ik een aparte dir maken ok? ;-)
 
Twee-honderd-zeven-en-zestig eend !? Daar kun je op Marktplaats wel 3 koelkasten voor kopen!
[/reclame]
 
@ Rutger: yep, en dat is ook wat ik de volgende keer ga doen! Maar de monteur kwam wel lekker snel :-p
 
Een reactie plaatsen

Links to this post:

Een link maken<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Hyvesbabes