.comment-link {margin-left:.6em;} MSN Alerts

donderdag 29 december 2005

Goede voornemens op!

sneak preview
Vandaag m'n een na laatste goeie voornemen uitgevoerd. Onze werkplek zwaar onder handen nemen zodat hij hip en vrolijk wordt. Ik had het in de zomer al aangekondigd, toen 't nog pimpen heette, het werd dus écht tijd. Hiernaast een sneak preview van de attributen. De verflucht uit spuitbussen moet je erbij denken. Na sporten (een beetje), muziek maken, een nieuwe baan en geld overmaken aan de Tsunamislachtoffers ben ik bijna klaar met 2005. (Peter en Milan hebben nog iets van me tegoed - op dit weblog. Dat komt morgen!)

Tijd voor nieuwe voornemens, en aan wie kan ik dat beter vragen dan aan jullie. Schrijf ze maar op hieronder. Eigen voornemens mogen ook.

Nog even een belangrijk bericht voor de feestdagen. NRC meldt - op de voorpagina - dat geen wetenschappers hebben vastgesteld dat geen enkele huismiddeltje tegen katers werkt. Als het goed is weten jullie heel goed dat dit onzin is, er is hoop. Voor de laatste onwetende mijn woord als medisch bioloog: 5-10 glazen water voor het slapen gaan helpt. Doen!

Reacties:
Voortaan geen alcohol meer drinken op het pand werkt misschien ook wel en het voorkomt ook lullige boetes vanwege de nieuwe alcohol wet die overmorgen ingaat.. 0,2 promile als je jonger bent dan 24 en nog geen rijbewijs hebt. Heb ik eindelijk eens voordeel. 0,5 promile, das 1 biertje?
 
2 advil voor het slapen gaan doet ook wonderen :) (iets met dunner bloed, daardoor snellere verwerking) nouja het werkt
 
@ Milan en Anonymus. Ik zie dat goeie voornemens op korte termijn toch het populairst zijn! Gelukkig zijn die ook het beste uit te voeren.
 
5-10 glazen?

De Sjouke-methode graag!
 
Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Hyvesbabes