.comment-link {margin-left:.6em;} MSN Alerts

dinsdag 9 augustus 2005

Dus toch Harry Potter...

Ik kreeg een vrij dringend verzoek van een lezer om het niet over Harry Potter te hebben. Maar de ontwikkelingen in de wereld laten mij geen keus!

  1. Allereerst het bericht van Guantánamo Bay, waar 'illegal combatants' door de VS worden vastgehouden. Dat zijn de krijgsgevangenen in de War on Terror. Het is namelijk uitgelekt wat men daar zoal leent in de gevangenisbibliotheek. En wie staat er hoog genoteerd? - precies! Laat niemand raar opkijken als daar op AzCuban zometeen een aantal cellen onverklaarbaar leeg blijken.


  2. Ik realiseerde me ineens dat het vakantie-webalbum van morgen zal lijken op de boeken en magazines in Harry's wereld. Met bewegende plaatjes dus. Dat wordt hartstikke leuk. Digitale camera's zullen vooral nog uitbreiden door het toevoegen van video-opties, en daar gaan we ooit ineens allemaal echt wat mee doen, let maar op...

  3. Tot slot toch even de vraag waarom mobieltjes nog steeds worden geweerd op Hogwards. Met wat tijdige SMS-jes naar al z'n vrienden had Harry Deel 6 heel wat beter kunnen laten aflopen (niet op klikken als je het nog niet uit hebt!!!).

Reacties: Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Hyvesbabes