.comment-link {margin-left:.6em;} MSN Alerts

donderdag 21 februari 2008

Brood en spelen

Alle nieuwtjes voor Krossblog hebben deze keer met werk te maken. Maar werken en spelen, dat is idealiter hetzelfde, of niet soms?

pakjesboot
Je kent 9292 wel, die site met reistijden in het OV. Voor deze klant ontwikkelden we 9292 The Game, een online race door Nederland. Het spel is verpakt in een online kijkdoos. Terwijl de klokt tikt moet de virtuele reiziger steeds snel en slim keuzes maken. Wat is beter: trein, auto of toch lopen? Natuurlijk stuit je onderweg af en toe op een wisselstoring, maar ook nieuwe liefdes en zelfs een verdwaalde pakjesboot.

grillen
Voor de Nationale Carrièrebeurs maakten we ‘Hired or Fired’, een interactieve online film. We filmden honderden stukjes sollicitatiegesprek met een bekende actrice. Een grote database met vragen en antwoorden geeft de virtuele dame kunstmatige intelligentie, waardoor je met haar kan praten. Maar pas op: ze heeft haar grillen!

Labels:


Reacties:
hahaha, dat 9292-spel lijkt me wel cool, maarreh.. is het niet te braaf? Lees: zitten alle frustraties van het OV (vertragingen, busdiensten die 9292 niet kent, maar wel rijden, blaadjes op de rails, etc) er ook bij? ; )

greetz, evelien
 
@ Evelien: ik hoop het niet! In elk geval zit er een wisselstoring in, een seinstoring, zwartrijden, een beroving, en een goed bewaarde verrassing (vraag maar aan Letty...). 9292 is verder uiteraard onfeilbaar ;-)
 
Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Hyvesbabes