.comment-link {margin-left:.6em;} MSN Alerts

dinsdag 4 april 2006

Fruitdaten en ander tijdverdrijf

Vandaag weer zo'n gevarieerde fruitmand!

daten of eten
Sugababes.nl te wild? Parship te serieus? Probeer dan nu fruitdaten! Nou ja, als je nog op school zit dan. Want in sommige kantines zitten er codes op de appels en de peren, daarmee kun je online inloggen en aangeven wat voor (fruit?)typje je bent. Het systeem zoekt een date voor je met wie je kunt gaan picknicken. Maar pas op: geen appels van vreemde meneren aannemen!

liever een goed boek
Hou je niet van daten? Dan is een goed boek misschien iets voor jou. Maar welk? Op WhatShouldIReadNext.com kun je boekentips krijgen die in het verlengde liggen van jouw smaak. Hij baseert zich op 20.000 door de bezoekers opgegeven favoriete (vooral engelstalige) boeken. Ook leuk om eerst stiekum in iemands boekenkast te spieken en op basis daarvan een kado uit te zoeken.

slijk der aarde
Hou je niet van romantiek, niet van fruit, en ook niet van lezen, maar ben je gewoon een vervelend persoon? Dan weet ik zeker dat je blij zult zijn met deze modderspuitbus voor op je dikke SUV-auto. Want hoewel zo'n wagen gebouwd is om een tankgracht mee te nemen, komt-ie niet buiten je keurige buurtje. Dus dit is je enige kans op die ruige Trophy-look!

Reacties:
Hahaha, hoe verzin je het weer ;-p
 
@ Manon: en toch allemaal waar. Vandaag maar weer een nieuw stukje schrijven.
 
Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Hyvesbabes