.comment-link {margin-left:.6em;} MSN Alerts

zondag 19 maart 2006

Ontdekkingen rond een nieuwe PC

een test
Ik heb net een nieuwe PC aangeschaft. Het is eventjes hard werken om alle software en randapparatuur weer gebruiksklaar te krijgen. Zo´n moment is een leuke test: wat doe je als eerste - dus wat vindt je het belangrijkst?

1. Internet activeren
2. Even kijken op Hyves
3. MSN installeren
4. Dit stukje schrijven

hoera, de oude doos!
Communicatie en nog eens communicatie dus. Daarna pas komt Office, de printer, de scanner, de TV-aansluiting etc, etc... Ik heb het druk de komende dagen. Blijft er nog wel tijd over voor Krossblog? Ja! Want bij het opruimen van mijn CD-ROMS vond ik een mapje met bizarre krantenknipsels. Die heb ik ooit aangelegd zonder dat ik er wat mee kon. Maar nu... is er Krossblog. Dus de komende weken eenmaal per week: Uit den Ouden Doos!


Reacties:
lijstjes rulen..

-) Virus Scanner
-) Winamp
-) Openoffice
klaar.

sinassap, dat is toch caroteen? En 1.5 liter p.d. is toch helemaal niet zo veel?
 
@ Edzo: Leuk te zien hoe zo'n lijstje wat over onszelf zegt, dus ook waar je PC staat t.o.v. je stereo, waar je het meeste werk doet, en hoe intensief. Soort handlezen. Enne die 1,5 liter werd wel in een zo'n kleine kleuter geperst misschien wel weken achter elkaar, dus veel kleurstof/kg lichaamsgewicht. Of misschien was het een goedkoop merk met dubieuze kleurstof...
 
Sap / Edzo = weinig

Sap / Kleuter = veel
 
mmm sap.
gelukkig is de ene sap niet de andere sap...
 
Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Hyvesbabes