.comment-link {margin-left:.6em;} MSN Alerts

dinsdag 4 april 2006

Gouden Kabouter Awards

wacky!
Hoera! Het was weer zover: ik kon naar een wacky prijsuitreiking. En wat voor één: de Gouden Kabouter Awards. Wackier krijg je het niet snel. Dit keer ging ik zonder mijn vaste award-maatje, maar mét de équipe van Sense. Die waren genomineerd als beste VJ's, en dus in redelijk opgewonden staat.

hippe onzin
De Gouden Kabouter Awards is een soort over-the-top Oscaruitreiking voor het clubcircuit. Er zijn kabouters voor de beste DJ, beste festival, beste clubavond etc. En een heleboel onzin, zoals de Oudste DJ en de Beste Kaboutersong. In Paradiso zaten allemaal hipsters (mensen die op wél zonder kleerscheuren op maandagnacht naar een uitreiking kunnen) vol verwachting aan lange tafels bij het podium.

zwampende smurfen
Het thema '10 jaar Gouden Kabouter' was aanleiding voor een onwaarschijnlijk trage aanvang met bejaarde kabouters, die regelmatig even op adem moesten komen. Het kwam de climax ten goede. Want na de prijzen voor het Raarste Kapsel, de Grootste Azijnzeiker etc. schakelde de show naadloos naar de hoogste versnelling via De Jeugd van Tegenwoordig (die een paar extra kabouters meebietsten) een CanCan-act, en wat dies meer zij. Paradiso werd echt he-le-maal wild toen Vader Abraham himself een prijs kreeg en het smurfenlied met een zwampende beat over de zaal uitstortte. Compleet met op de tafels dansende smurfinnen. Van de rest van het festijn weet ik niet zoveel meer, want in Paradiso passen ze de akelige uitvinding toe van mobiele barmannen met bierrugzak.

O ja, ik weet nog wel dat Sense naast de kabouters greep, maar heel trots zijn dat hun naam op het grote doek stond tussen hun grote VJ-voorbeelden.

Eerder op Krossblog: Gouden Ui Awards

Reacties: Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Hyvesbabes