.comment-link {margin-left:.6em;} MSN Alerts

zondag 3 juli 2005

Live 8: niet geschoten, altijd mis


De magie van de oorspronkelijke Live Aid leek een beetje te ontbreken in de aanloop naar Live 8. Publiciteit genoeg, maar maakte het wat los? En toch, ouwe Bob Geldof lijkt een punt te hebben gemaakt met zijn line-up van Kofi Anan, Gates, Mandela, oldies als Madonna, en goddank ook veel sterren van dit millenium. Keane, Snoop, B. E. P. , dat werk. En dan vindt iedereen dat één-wereld-ideaal toch wel weer mooi. Kan vast geen kwaad.

Gaan de wereldleiders er wat mee doen, strax op de G8-top? Misschien moeten we Will Smith erheen sturen, die wist 't goed te brengen als Live 8 - host in Philly. Zijn Declaraton of Interdependance: 'today we hold this truth to be self-evident: we are all in this together'. Tenslotte is het morgen weer de 4th of July. Hij liet ook de kijkers wereldwijd elke drie seconden met de vingers knippen - voor elk kind dat aan hoger of ziekte bezwijkt in Afrika. (Bekijk de speech en alle optredens gratis op AOL.com.)

Je kunt trouwens ook zelf een statement maken. Er komt een foto gallery van 2 mijl bij de G8-top in Edinburgh, en daar kun jij ook je zegje op doen.

Reacties: Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Hyvesbabes